4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier

Søger nyt hjem.

 

 

 

 

 

 

1 vildtfarvet Somali dreng

 

Dushara Kir Rhion ( Kir)født 27. november 2014: 2.000

 

 

NB - Kir bliver først kastreret til  april og så tager det ca. 6 uger før hormonerne er faldet såpas at han kan flytte ud.

Vi håber han bliver rejseklar engang i juni.Lige nu er der ingen voksne kastrater der skal ud - MEN - jeg har lige fået kastreret en vildtfarvet Abyssinierdreng, Russian Connection. Han er kælen og sød, en elegant kat med et lækkert hoved. Han er født d. 29.6.16 så er på vej til 3 år. Jeg regner med at han vil være rejseklar engang i juni måned. Du må gerne kontakte mig hvis du er interesseret i ham. Du skal regne med at betale kr. 1.500 for ham og så skal du sætte ham i kattesygeforsikring.

Jeg forventer at du tegner en sygeforsikring for katten fra dag et eller et fornuftigt alternativ. Og så skal du overholde den diet katten er vant til i mindst 2 måneder.


Du skal regne med at det koster ca. 500 kr per måned per kat til foder, kattegrus, sygeforsikring. Hertil kommer evt. pasning af katten når du er væk hjemmefra mere end en dag. Og så selvfølgelig udgifter til anskaffelse af kat, kradsetræ, kattebakke, kattegrus, legetøj, evt. sikring af vinduer, altan eller have. Vær forberedt på at det vil koste dig minimum 3.000 at starte op med en ny kat - og så løbende udgifter ca. 500 kr per måned.

 


 

Kontakt mig på email: dusharasomali@gmail.com for nærmere oplysninger og flere billeder samt tidsfrister.