Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

 

4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt.

 

 

 

Dushara Somali & Abyssinier

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

 

 

 

 

Vi har to vildtfarvede abyssiniervar killinger til salg - den ældste er født i november og den anden i december. Rejseklare fra midt marts. Hvis du bestiller i tide så kan du selv vælge navn til killingen. Killing nr. 1 elsker at man kaster legetøj han kan løbe efter. Killing nr. to er meget spindende og "ælter". Killing nr. 1 er meget langbenet og elegant mens killing nr. 2 er kraftigere i hoved og krop. Vi giver en god rabat hvis man køber dem sammen.

 

 

 

 

Det ser ud til at vi venter endnu et abyssinierkuld engang i marts/april måned - så hvis det passer bedre ind med killing senere på året så kontakt os for dette kuld ( forventet rejseklar ca. august - formodentlig vildtfarvet men der KAN komme sorrel/rød også).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generel information omkring salg af killinger:

 

Vores Abyssinierkillinger koster normalt

DKK 5.000 inklusive kastration, øremærkning samt to vaccinationer og stamtavle.

 

Somalikillinger koster kr. 6.000 Inklusive det samme.

 

 

Vi giver en god rabat ved køb af to katte hos os. Eller du kan tage en voksen kastrat gratis sammen med en killing.

 

Information til interesserede der bor i andre lande - vær forberedt på et tillæg til rabiesvaccination m.m. Ønsker du andre teste end dem vi normalt laver - så forvent at betale for dem :))

 

 

Vi sælger ikke killinger til at bo alene med mindre du/I går hjemme det meste af dagen. Abyssinier/somali killinger har et meget stort behov for kontakt og selskab. Derfor giver vi en super rabat hvis du køber to killinger sammen. Eller vi tilbyder en voksen sammen med killingen.

NB - selv om vores forårs og sommer killinger kommer i vores sikre have - så kan de sagtens flytte til en lejlighed. Når blot de får plads og man gider lege med dem.

 

Vi har nogen gange også en voksen kastrat der kan gå ud sammen med en killing.

 

Kontakt os på email: dusharasomali@gmail.com