Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!


4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight


Min "hjertekat".


Født 16. 3. 2008


Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt.
Dushara Somali & Abyssinier

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Han killing 4 uger. Til salg.

Hunkillingen - bliver hos mig
7 mdr vildtfarvet abyhan til salg for 3.500.

Dry er muskuløs med et flot kraftigt hoved, og der er en god chance for at han får grønne øjne som sin mor. Han er en rigtig kælen og spindende dreng som også er legesyg og fræk. Han skal helst have en legesyg kattekammerat. Han vil være kastreret, øremærket og have to vacciner samt have en negativ test for giardia og TF inden han flytter ud.


Hvis du gerne vil have to katte har vi formodenlig en legekammerat der kan flytte ud sammen med ham til en favorabel pris.

Vildtfarvede abyssinierkillinger født sct hans:

1 han og 1 hun. Hunkillingen bliver her i opdrættet men hankilling er til salg. De lover begge flot farve og sorte kontraster og da begge forældre har grønne øjne er der en stor chance for at killingerne får grønne øjne som voksne.

Hankillingen vil koste 5.000 inklusiv kastration, øremærkning, mindst 1 vaccine og negativ test for giardia og TF.

Kan evt. gå ud sammen med morkatten: Senequa.

Mor: Dushara Senequa, Abyvar

Far: Dushara Kir Rhion, Somn ( billede på kastratsiden)
Generel information omkring salg af killinger:


Mine Abyssinierkillinger koster normalt

DKK 5.000  inklusive kastration, øremærkning samt  en til to vaccinationer og TICA stamtavle samt sundhedsattest og negativ test for giardia og TF.


Somalikillinger koster kr.  6.500 Inklusive det samme.Jeg giver en god rabat ved køb af to katte hos mig. Eller du kan tage en voksen kastrat gratis sammen med en killing.


Information til interesserede der bor i andre lande - vær forberedt på et tillæg til rabiesvaccination, microchip og petpassport.Jeg sælger ikke killinger til at bo alene med mindre du/I går hjemme det meste af dagen. Abyssinier/somali killinger har et meget stort behov for kontakt og selskab. Derfor giver jeg en super rabat hvis du køber to killinger sammen. Eller jeg kan tilbyde en voksen sammen med killingen. Du kan også vælge en ældre killing eller et ungdyr.

NB - selv om mine forårs og sommer killinger kommer i en sikker løbegård - så kan de sagtens flytte til en lejlighed. Når blot de får plads og man gider lege med dem.
Kontakt mig på email:

dusharasomali@gmail.com