4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier


 

 

Hvis du er interesseret i en Dushara killing- enten en Somali eller en Abyssinier eller en af hver - så forventer vi at der kommer killinger igen engang i juni ( abyssinier) og Juli ( forhåbentlig somali).

 

Prisen for killinger ligger på ca. 6.500 for Somali killinger og ca. 5.500 for Abyssinierkillinger.

 

Dette er inklusive kastration, øremærkning, 1 - 2 vaccinationer, stamtavle og sundhedsbog m.m.

 

Jeg sælger ikke killinger til at gå alene hele dagen men til gengæld giver jeg en god rabat hvis du vil have to killinger - eller du kan tage en voksen kastrat gratis med killingen.

 

Ind imellem har jeg unge katte der skal flytte ud - det er som regel katte jeg har beholdt i en periode for at se hvilken af to killinger jeg f.eks bør beholde til videre avl eller/og udstilling. Disse ungdyr vil normalt koste omkring 4.000 - 4.500 for somali og 3.500 for abyssinier inklusive det ovenfor nævnte og de vil være mellem 7 og 18 mdr.


Jeg har en lille vildtfarvet Abyhan killing der søger sig et kælehjem engang i august/september. Han vil så være kastreret, øremærket og have to vacciner.