Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!4 x RW, SGC


Dushara The Way You Look TonightMin "hjertekat".Født 16. 3. 2008Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt.

Dushara Somali & Abyssinier

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Han killing 4 uger. Til salg.

Hunkillingen - bliver hos mig

Vi har to 8 mdr meget kælne og søde abyvarungdyr til salg.  Hunnen hedder Amunet og drengen hedder Adrian. De kan gå ud sammen eller hver for sig og vil være kastrerede, øremærkede og have to vacciner samt have en negativ test for giardia og TF inden de flytter ud.


 

Hvis du hellere vil have to hanner så regner vi med at kastrere vores vildtfarvede Abydreng, Hudini som så vil være rejseklar engang i oktober.


 

Kontakt mig på dusharasomali@gmail.com for priser m.m.


 

 

 

 

Vildtfarvede abyssinierkillinger født sct hans:

1 han og 1 hun. Hunkillingen bliver her i opdrættet men hankilling er til salg. De lover begge flot farve og sorte kontraster og da begge forældre har grønne øjne er der en stor chance for at killingerne får grønne øjne som voksne.

Hankillingen vil koste 5.000 inklusiv kastration, øremærkning, mindst 1 vaccine og negativ test for giardia og TF.

Kan evt. gå ud sammen med morkatten: Senequa.

Mor: Dushara Senequa, Abyvar

Far: Dushara Kir Rhion, Somn ( billede på kastratsiden)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Generel information omkring salg af killinger:


 

Mine Abyssinierkillinger koster normalt


DKK 5.000  inklusive kastration, øremærkning samt  en til to vaccinationer og TICA stamtavle samt sundhedsattest og negativ test for giardia og TF.


 

Somalikillinger koster kr.  6.500 Inklusive det samme.


 

 

Jeg giver en god rabat ved køb af to katte hos mig. Eller du kan tage en voksen kastrat gratis sammen med en killing.


 

Information til interesserede der bor i andre lande - vær forberedt på et tillæg til rabiesvaccination, microchip og petpassport.


 

 

Jeg sælger ikke killinger til at bo alene med mindre du/I går hjemme det meste af dagen. Abyssinier/somali killinger har et meget stort behov for kontakt og selskab. Derfor giver jeg en super rabat hvis du køber to killinger sammen. Eller jeg kan tilbyde en voksen sammen med killingen. Du kan også vælge en ældre killing eller et ungdyr.


NB - selv om mine forårs og sommer killinger kommer i en sikker løbegård - så kan de sagtens flytte til en lejlighed. Når blot de får plads og man gider lege med dem.


 

 

 

Kontakt mig på email:

dusharasomali@gmail.com