Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!


 

4 x RW, SGC


Dushara The Way You Look Tonight


 

Min "hjertekat".


 

Født 16. 3. 2008


 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.


 

 

 

Dushara Somali & Abyssinier

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Selv om der er killinger her hos Dushara for tiden så har vi kun en killing til salg - en vildtfarvet Somali hunkilling født d. 23. juni - rejseklar til midten af November. Hun lover både lækker type og farve og er en sød og kælen og meget legesyg killing.

 

 Til gengæld har vi et par voksne kastrater der søger gode, kærlige hjem.

 

Hvis du er interesseret i en Dushara killing- enten en Somali eller en Abyssinier eller en af hver - så forventer vi at der kommer killinger igen engang til vinter enten lige før eller efter nytår.

 

Prisen for killinger ligger på ca. 6.500 for Somali killinger og ca. 5.000 for Abyssinierkillinger.

 

Dette er inklusive kastration, øremærkning, 1 - 2 vaccinationer, stamtavle og sundhedsbog m.m.

 

Jeg sælger ikke killinger til at gå alene hele dagen men til gengæld giver jeg en god rabat hvis du vil have to killinger - eller du kan tage en voksen kastrat gratis med killingen.

 

Ind imellem har jeg unge katte der skal flytte ud - det er som regel katte jeg har beholdt i en periode for at se hvilken af to killinger jeg f.eks bør beholde til videre avl eller/og udstilling. Disse ungdyr vil normalt koste omkring 4.000 for somali og 3.000 for abyssinier inklusive det ovenfor nævnte.