4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier

Søger nyt hjem.


Her i 2020 får jeg en del voksne kastrater der søger gode sikre, kærlige og trofaste hjem. Både i Somali og i Abyssinier - hunner og hanner - i alderen 2 - 4 år.


Generelt vil katten koste dig sundhedsforsikring ( hele livet), kvalitetsfoder hele livet ( og mindst det første halve år den diet den er vant til fra mig). Sikring af vinduer og evt. altan og evt. løbegård, kattesikret have hvis du bor i hus. Derudover skal du betale mig det det koster mig at levere katten hos dig og kr. 1.800 som  betaling af kattens klargøring ( ie. kastration, øremærkning, dyrlægetjek). Ønsker du microchip koster det kr. 150 ekstra.


For katte under 18 mdr se under killinger.


Sidste men ikke MINDST - så skal du love og overholde at holde kontakten til mig hele kattens liv. Det er vigtigt for mig at følge mine pensionerede avlskatte sådan at jeg ved om de linier jeg arbejder med er sunde og vedbliver med at være det. En mail en eller to gange årligt - gerne med et billede er fint.

 

 

 Tumaini søger sig et godt hjem.

Han er vildtfarvet Abyssinier hankastrat.

Tumaini skal ud til et delvist BARF hjem og han skal ikke være alenekat. Han er 3 år. En kælen og sød men lidt forsigtig kat - meget nem sammen med søde katte.
Du kan læse mere om de voksne kastrater jeg får til rådighed på mine facebook sider. Eller send mig en mail og spørg hvilke muligheder der er.


 

Hvis du er i tvivl om hvad det koster at have kat så kan du læse lidt her omkring dette emne. Du skal ikke anskaffe dig en kat hvis du ikke har et overskud i dit budget til en kat. Det KOSTER at have kat.


Du skal regne med at det koster mindst 300 kr per måned per kat til foder, kattegrus, sygeforsikring. Hertil kommer evt. pasning af katten når du er væk hjemmefra mere end en dag. Og så selvfølgelig udgifter til anskaffelse af kat, kradsetræ, kattebakke, kattegrus, legetøj, evt. sikring af vinduer, altan eller have. Vær forberedt på at det vil koste dig minimum 3.000 at starte op med en ny kat - og så løbende udgifter ca. 300 kr per måned.

 


 

Kontakt mig på email: dusharasomali@gmail.com for nærmere oplysninger og flere billeder samt tidsfrister.

Jeg forbeholde mig ret til at vælge det hjem jeg mener er bedst til den enkelte kat.