4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier


 

 

Så er der killinger til salg:1vildtfarvet somalihan,Olfert. Han er født d. 24.8.19 og rejseklar  efter aftale. Han er MEGET kælen og kontaktsøgende, elsker at sidde på skødet og ælte. Men også fræk og legesyg. Han skal ikke være alenekat.

Pris: 4.000.

1 Fawn Abyhan killing, Fawnsy - født 7.7.19. og rejseklar efter aftale. Han er superkælen, fræk, legesyg, stor og elegant med et skønt udtryk. Pga en skade på det ene øje der kan skyldes en infektion han havde som killing er han sat ned til 2.500. Han skal ikke gå sammen med uvaccinerede katte eller med killinger.De to drenge kan med fordel flytte ud sammen da de elsker at lege sammen - i givet fald giver vi en god rabat så du kan købe dem samlet for 5.500.Vi håber at vente et kuld hvor der kan komme både abyssinier og somali killinger - formodentlig vildtfarvet - men mulighed for andre farver kan ikke udelukkes <smil>

Kuldet forventes født i juni måned og vil være rejseklare til oktober.


 

Prisen for killinger ligger normalt på ca. 7.000 for Somali killinger og ca. 6.000 for Abyssinierkillinger.

 

Dette er inklusive kastration, øremærkning, 2 vaccinationer,registreringsattest og sundhedsbog. Vil du have chippet din killing koster det ekstra 150 kr.

Der kan komme ekstra udgifter til levering. Jeg anbefaler også stærkt at killingen sættes i kattesygeforsikring.

 

Jeg sælger ikke killinger til at gå alene hele dagen men til gengæld giver jeg en god rabat hvis du vil have to killinger - eller du kan tage en voksen kastrat gratis med killingen.

 

Ind imellem har jeg unge katte der skal flytte ud - det er som regel katte jeg har beholdt i en periode for at se hvilken af to killinger jeg f.eks bør beholde til videre avl eller/og udstilling. Disse ungdyr vil normalt koste omkring 5.000 - 5.500 for somali og 4.500 for abyssinier inklusive det ovenfor nævnte og de vil være mellem 7 og 18 mdr.