4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier


 

 

Så er der killinger til salg:1vildtfarvet somalihan. Han er født d. 24.8.19 og rejseklar her i januar efter aftale.Han er MEGET kælen og kontaktsøgende, elsker at sidde på skødet og ælte. Men også fræk og legesyg. Han skal ikke være alenekat.

1 Fawn Abyhan killing - født 7.7.19. og rejseklar efter aftale. Han er superkælen, fræk, legesyg, stor og elegant med et skønt udtryk. Pga en skade på det ene øje er han sat ned til 3.500. Han skal ikke gå sammen med uvaccinerede katte/killinger.Der er kommet nye abyvar killinger - og her vil være et par stykker til salg - i hvert fald en sorrel/rød han og en vildtfarvet hun og en vildtfarvet han. Ved tidlig fast bestilling med reservations betaling sættes prisen til kr. 5.500 per killing og 10.000 for to killinger sammen. I givet fald skal killingen/erne bestilles inden d. 1. marts. De vil være rejseklare engang i maj måned. 

Prisen for killinger ligger normalt på ca. 7.000 for Somali killinger og ca. 6.000 for Abyssinierkillinger.

 

Dette er inklusive kastration, øremærkning, 2 vaccinationer,registreringsattest/stamtav og sundhedsbog. Der kan komme ekstra udgifter til levering. Jeg anbefaler også stærkt at killingen sættes i kattesygeforsikring.

 

Jeg sælger ikke killinger til at gå alene hele dagen men til gengæld giver jeg en god rabat hvis du vil have to killinger - eller du kan tage en voksen kastrat gratis med killingen.

 

Ind imellem har jeg unge katte der skal flytte ud - det er som regel katte jeg har beholdt i en periode for at se hvilken af to killinger jeg f.eks bør beholde til videre avl eller/og udstilling. Disse ungdyr vil normalt koste omkring 5.000 - 5.500 for somali og 4.500 for abyssinier inklusive det ovenfor nævnte og de vil være mellem 7 og 18 mdr.