4 x RW, SGC

Dushara The Way You Look Tonight

 

Min "hjertekat".

 

Født 16. 3. 2008

 

Way har vist sin kvalitet som avlskat både i mit og i andre opdræt. Hans linier er nu ikke bare i Danmark hos flere opdrættere men også i Australien, Tyskland, Frankrig og Polen.

 

 

 

If you prefer English as your language

Visit us on Facebook:

Katten med det vilde look og det tamme, kærlige temperament!

Dushara Somali & Abyssinier

Fra Rita Bruche i Australien har jeg fået to skønne sølvsomali - især pigen, Ella - Vivace How High The Moon, er super ren og har de smukkeste grønne øjne.

 

 

Efter jeg i flere år ikke har opdrættet sølvsomali så har jeg nu genoptaget mit sølvopdræt. Jeg har været så heldig at kunne samle mine gamle sølvlinier op via to dejlige sølvopdrættere i udlandet - dels Janet Cook fra Sydafrika og dels Rita Bruche fra Australien. Samtidig har jeg ved en dansk sølvopdrætters hjælp - Mariann Zitt Jakobsen - fået mulighed for at bruge en sølvsomali fra Holland.

 

Mit sølvsopdræt er endnu helt nyt men jeg har allerede fået lavet nogle sølvlinier der er usedvanlige for sølvopdrættet og jeg synes også jeg har fået god type, ticking og temperament på sølvkattene.

Renheden håber jeg kommer nu hvor jeg har fået sølvkatte hjem fra Australien.

 

Er du interesseret i sølv - enten til kælekat eller til opdræt - så kontakt mig på min email: dusharasomali@gmail.com.

 

Der vil med jævne mellemrum komme skønne voksne katte der skal ud til kæl efterhånden som sølvopdrættet skrider frem og forhåbentlig vil der efterhånden også komme killinger jeg kan sælge til andre der gerne vil arbejde med sølvsomaliopdræt samt selvfølgelig også til gode kælehjem.


Du kan også følge mig på facebook: sølv/Silver Dushara